Rakennus- ja remontointipalvelut Ivalossa

Yhteystietoihimme
Vasara ja jakoavain

Etsitkö luotettavaa kumppania rakennusalan urakointiin tai rakennusprojektisi aliurakointiin? Ivalon Rakennus ja LVI on monipuolinen rakennusalan ammattilainen Ivalossa. Palvelemme yksityistalouksia, yrityksiä ja julkisen hallinnon edustajia koko Inarin kunnassa ja Pohjois-Lapin alueella. Meiltä saat kaikki uudisrakentamisen sekä remontointipalvelut vuosien ammattitaidolla. 


Huomaathan, että voit hakea kotitalousvähennystä mm. meiltä tilattuihin remontointi- ja huoltotöihin – tutustu kotitalousvähennyksen ehtoihin ja hakemiseen tarkemmin Verohallinnon kotisivuilla

Ota siis yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Uudisrakentaminen

Teemme monenlaisia töitä uudisrakennuksiin, muun muassa erilaisia huoltoja ja korjauksia, LVI-töitä sekä lämmitysjärjestelmän saneerauksia ja vaihtoja. Palvelemme sinua vankalla ammattitaidolla koko Pohjois-Lapin alueella.

Lue lisää

Remontointi ja saneeraus

Teemme kaikenkokoisia ja kaikenlaisia remontteja omakotitaloihin ja taloyhtiöille. Toimimme avaimet käteen -periaatteella. Saat kauttamme kaikki kylpyhuoneremontointiin liittyvät työt pintatöistä sähkö- ja putkitöihin. Meiltä voit tilata myös lämmitysjärjestelmien ja ilmanvaihtojärjestelmien huollot ja korjaukset. Oman työvoimamme lisäksi hyödynnämme myös alihankintaverkostoa mm. sähkötöiden tekemisessä.

Tutustu palveluihimme

LVI-urakointi

Saat kauttamme tilattua erilaiset LVI-urakat helposti ja joustavasti. Hoidamme muun muassa viemärien avaukset, rasvakanavien putsaukset ja ilmanvaihtojärjestelmien tasapainotukset sekä sulatuskuvaukset ja nuohoukset. Saat meiltä aina luotettavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Tarvittaessa voimme hyödyntää myös alihankintaverkostoamme LVI-urakoiden toteutuksessa.

Lisätietoja

Energiatodistukset

Pyydä meiltä energiatodistukset kotiisi! Tarvitset FISE:n pätevöittämän rakennusliikkeen tekemän energiatodistuksen mm. rakennuslupahakemukseen ja asunnon myymiseen. Meiltä saat tarvittavat lupahakemukset jo kaupantekovaiheessa.

Sinua palvellen

Ivalon Rakennus ja LVI palvelee sinua asiakaslähtöisesti vankalla ammattitaidolla. Teemme vahvalla ammattitaidolla niin isot kuin pienetkin työt, ja tarjoamme sinulle laadukkaat rakennus- ja remontointipalvelut juuri omien toiveidesi mukaisesti. Hoidamme myös tarvittavat huollot ja korjaukset sekä asennustyöt, kuten lämmitysjärjestelmien saneeraukset ja huollot. Yrityksemme arvoja ovat ahkera ote työhön, vahva osaaminen ja korkea työn laatu. Valitse Ivalon Rakennus ja LVI, kun etsit luotettavaa kumppania rakennusprojektiisi!

Lue lisää yrityksestämme

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.